Login

Lépjen be a fiókjába

Felhasználó név *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Kutyaszertár

Piactéri Paksi Buksi kutyaszertár

Piactéri Paksi Buksi a paksi piacon

Szaküzletünk központi helyen található, könnyen megközelíthető. A bolt nyitása óta eltelt 20 évben folyamatosan igyekszünk igazodni a kedves vevők igényeihez. Piacnapokon korábban nyitunk! Érdemes nálunk nagyobb tételben is vásárolni, mert az üzletünk melletti tágas parkolóban a forgalmasabb napokon is van hely.

Betti és Niki nagyon régóta dolgoznak a boltban. Elkötelezettek, tájékozottak, felkészültek, forduljon hozzájuk bátran kérdéseivel! Közvetlen kapcsolatban állnak dr. Szabó Ákossal: az állatorvos által biztosított szakmai háttér garantálja, hogy kedvence fajtájának, életkorának, testtömegének és egyéb jellemzőinek, igényeinek megfelelő tápot, gyógytápot, táplálékkiegészítőt, felszerelést, játékszert, stb. ajánljanak Önnek!

Dr. Szabó Ákos állatorvostól közvetlenül kérhet tanácsot e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen.

Üzleteinkben barátságos, családias a légkör. Nézelődni, tájékozódni, az otthoni állattartást illetően ötleteket meríteni bármikor lehet nálunk! Nyugodtan jöjjön gyermekkel, baráttal, barátnővel! Minden boltunkban tartunk valamilyen bemutatás céljára szolgáló állatot - megszokták a vevők jelenlétét, és mindig megörvendeztetik őket. Amíg anyu, apu, tesó vagy a barát, barátnő válogat, a kis kedvencek társaságában repül az idő! :)

Kínálatunk

Állateledelek

Egészségmegőrző és gyógyhatású készítmények, eszközök, higiéniai termékek

Felszerelések, kellékek

Bővebben>>

Tegyen virtuális sétát szaküzletünkben! Amennyiben bőséges kínálatunk elnyeri tetszését, szeretettel várjuk Önt a boltban! Fáradjon be hozzánk, szerezzen örömet kedvencének!


Virtuális séta üzletünkben!

Kattintson a lenti kép(ek)re az egér bal billentyűjével és tartsa lenyomva, majd húzza az egeret bármely irányba. A zoomoláshoz használja az egér görgőjét.