Login

Lépjen be a fiókjába

Felhasználó név *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Kutyaszertár

Bázis kutyaszertár

Bázis Kutyaszertár

Székhely: raktár és szaküzlet

A bátaszéki szaküzlet az állatorvosi rendelő mellett,  Dr. Szabó Ákos állatorvos közvetlen szakmai felügyelete alatt működik. Ha kedvencével kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérjen tanácsot! A 80-as évek közepe óta praktizáló szakember készséggel áll rendelkezésére: felkészültsége és tapasztalata garancia a szakszerű kiszolgálásra. Ily módon kedvence fajtájának, életkorának, testtömegének és egyéb jellemzőinek, igényeinek megfelelő tápot, gyógytápot, táplálékkiegészítőt, felszerelést, játékszert, stb. vásárolhat! Az egységet ellátó raktárbázisból közvetlenül pótoljuk, bővítjük a bolt árukészletét.

Az 56-os út mellett található épületegyütteshez kiépített parkoló is tartozik, ezenkívül meg lehet állni autóval az utca mindkét oldalán, a bolthoz közel.

Dr. Szabó Ákos állatorvostól közvetlenül kérhet tanácsot e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen.

Üzleteinkben barátságos, családias a légkör. Nézelődni, tájékozódni, az otthoni állattartást illetően ötleteket meríteni bármikor lehet nálunk! Nyugodtan jöjjön gyermekkel, baráttal, barátnővel! Minden boltunkban tartunk valamilyen bemutatás céljára szolgáló állatot - megszokták a vevők jelenlétét, és mindig megörvendeztetik őket. Amíg anyu, apu, tesó vagy a barát, barátnő válogat, a kis kedvencek társaságában repül az idő! :)

Kínálatunk

Állateledelek

Egészségmegőrző és gyógyhatású készítmények, eszközök, higiéniai termékek

Felszerelések, kellékek

Bővebben>>

Tegyen virtuális sétát szaküzletünkben! Amennyiben bőséges kínálatunk elnyeri tetszését, szeretettel várjuk Önt a boltban! Fáradjon be hozzánk, szerezzen örömet kedvencének!


Virtuális séta üzletünkben!

Kattintson a lenti kép(ek)re az egér bal billentyűjével és tartsa lenyomva, majd húzza az egeret bármely irányba. A zoomoláshoz használja az egér görgőjét.