Login

Lépjen be a fiókjába

Felhasználó név *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Kutyaszertár

Kiskereskedelem

Önnek milyen kedvenc állata van, kedves Gazdi?

Kutya, macska, díszmadár? Valamilyen rágcsáló, esetleg hüllő?

Kutyaszertárainkban mindent megtalál, ami a házi kedvencek tartásához, gondozásához, ápolásához kell!

Térjen be hozzánk! Szeretettel várjuk mind a nyolc üzletünkben!

Nagykereskedelem

Kiskereskedő, és megbízható beszerzési forrást keres?

Bátaszéki raktárunkból látjuk el nyolc saját üzletünket is, így biztos lehet benne, hogy mindazon áruféleségeket megtalálja, amire üzletében szüksége lehet.

Igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni partnereink igényeihez, mind a kiszállítás mind a megrendelt áruk vonatkozásában.

Versenyképes árakon dolgozunk, korrekt kiszolgálásra törekszünk. Várjuk szíves megrendeléseiket!

Bővebben>>

Szakértelem

Számunkra az a legfontosabb, hogy megfeleljen az állatok igényeinek, amit kínálunk. Ha a házi kedvenc elégedett, a gazdi is az, így a cégünkbe vetett bizalom egyre erősebb lesz - ez üzletpolitikánk lényege.

Üzlethálózatunk Dr. Szabó Ákos állatorvos szakmai felügyelete alatt működik. A 80-as évek közepe óta praktizáló szakember felkészültsége és tapasztalata garancia a szakszerű kiszolgálásra.

MÁOK Hírlevél 2015. december 3.

A MÁOK az alábbi közleményt teszi közzé. 

Kérjük az állatorvos kollégákat, hogy az állattulajdonosok felvilágosítása során ennek ismeretében adjanak tájékoztatást. Kérjük kollégáinktól azt s, hogy amennyiben kutyakozmetikussal kapcsolatban állnak, vagy saját praxisukban kutyakozmetikust foglalkoztatnak, őket is tájékoztassák a közleményről.

Köszönjük!

A Magyar Állatorvosi Kamara

közleménye

az interneten a https://www.emmi-club.de/hu/ webhelyen elérhető honlapon reklámozott ultrahangos fogkefe állatokon történő használatával összefüggésben

Állatorvos kollégáink hívták fel a köztestületünk figyelmét arra, hogy egyes vállalkozók a hivatkozott honlapon reklámozott ultrahangos fogkefét úgy hirdetik, és úgy ajánlják, mintha ez a fogkefe alkalmas lenne az állatok fogköveinek eltávolítására. Tudomásunk szerint 2015. december 6-án az egyik budapesti hotelban olyan rendezvényt tartanak majd, ahol ezt a készüléket kifejezetten a fogkövek eltávolítására alkalmas eszközként kívánják majd eladásra és felhasználásra ajánlani.

Ezzel összefüggésben felhívjuk az állatorvos kollégáink, az állattartók és különösen a kutyakozmetikusok figyelmét arra, hogy az ultrahangos fogkefe használata biztosan nem alkalmas az állatok fogköveinek a szakmai szabályok szerinti eltávolítására!

Ezzel megegyezően, a jelzett honlapon is olyan leírás olvasható, amiben még emberek esetében sem tulajdonítanak a készüléknek ilyen hatást és szerepet (idézet a hivatkozott honlapról):

„Emmi-dent ultrahangos fogtisztító rendszer - Ultrahang

Az elektromos fogkefék egyre népszerűbbek, fogászati minőségű szájápolást ígérnek otthonra. Az Emmi-Dent, a vezető ultrahangos fogkefe, amely a súrolásmentes és egyben kímélő, védő fogtisztítási trendet képviseli. Ez hatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölésmentesen. Az Emmi-Dent a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. Az Emmi-Dent végső soron ultrahangos fogtisztítás otthonában. Ez a kedvelt és ugyanakkor forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. Így eltávolíthatja a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is.

A Magyar Állatorvosi Kamara felhívja a figyelmet arra, hogy az ultrahangos fogkefe legfeljebb az állatok fogazatának alapos megtisztítására alkalmas. Ezzel segítheti ugyan a fogkőlerakódás megelőzését, de ez nem helyettesíti az időnként szükségessé váló szakszerű fogkő-eltávolítást! Az ultrahangos fogkefe használata semmilyen módon nem lehet alternatívája, helyettesítője az állatorvosok által elvégzett szakszerű ultrahangos fogkő-eltávolításnak, akkor sem, ha az ultrahangos fogkefék eladásában érdekeltek esetleg mást állítanak.

Budapest, 2015. december 3.

 

                                                                                               Magyar Állatorvosi Kamara